Fietsen in België

Fietsen in België

België is een bestemming dat door veel mensen wordt gekwalificeerd als een heerlijke bestemming voor een fietsvakantie. Echter, zie je ook steeds vaker dat België steeds populairder wordt voor wandelaars. De variatie in routes in België is echter enorm. Zo kun je langs de vlakke Antwerpse Kempen met mooie plaatsen en rivieren. Ben jij toch meer van een ruige route? Ook hiervoor biedt België een perfecte oplossing namelijk de ruige Ardennen en de prachtige kust van West-Vlaanderen. Hierdoor zul jij moeten fietsen door de uitgestrekte bossen, waarbij het wel mogelijk is om ondertussen te stoppen bij leuke haltes. Maar wat zijn nu echt hot routes in België? Dat lees je op deze pagina! Daarnaast is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor additionele informatie.

keagan-henman-456216-unsplash_1.jpg

Mountainbike in de Ardennen

Ben jij echt een ruige fietser? Dan is het aan te raden om met de mountainbike naar de Ardennen te gaan. In de Ardennen is het namelijk mogelijk om geweldige routes te fietsen door wilde gebieden die bedekt zijn met bomen, takken en heuvels. Hierdoor zul je merken dat het fietsen een wild avontuur wordt. Hierbij is het wel goed om te benoemen dat het aan te raden is om een helm te dragen. Het vallen in dit gebied is namelijk groter dan bijvoorbeeld het fietsen in de Antwerpse Kempen. Je wilt jezelf natuurlijk optimaal beschermen bij het eventueel vallen en daarom is het goed om hier aandacht aan te besteden. Ben jij overtuigd om te fietsen in de Ardennen? Zorg er dan voor dat je van tevoren een goede route hebt uitgezocht, want je wilt echt niet verdwalen in de Ardennen.

Heerlijk fietsen langs de kust van West-Vlaanderen

Ben jij toch meer een fietser die wilt genieten van het mooie weer en omgeving? Dan is het aan te raden om te kijken of je een route kunt uitstippelen in West-Vlaanderen. Hierdoor kun jij perfect en rustig fietsen waardoor je in staat bent om te genieten van de heerlijke westkust van Vlaanderen. Daarnaast is het mogelijk om leuke uitstapjes te maken. Zo is het mogelijk om een pitstop te maken bij een trappistenabdij of bij een kasteel. Hierdoor zul jij het intensief fietsen kunnen combineren met een cultureel uitstapje. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je dan altijd informeren over de mogelijkheden van een leuke route zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet, want dat zou zonde zijn!

jonny-neuenhagen-f0xlrdttWok-unsplash

MEER TE WETEN KOMEN